Routebeschrijving


Vanuit richting Utrecht

A27 richting Hilversum. U neemt niet de afslag Hilversum, maar rijdt door naar de A1, die rijdt u op richting Amsterdam. U neemt de afslag Hilversum-Noord/Laren en volgt de borden Hilversum (U rijdt nu op de Hilversumseweg die overgaat in de Larenseweg). U rijdt door tot aan de rotonde, daar gaat u rechtsaf (Johannes Geradtsweg). U volgt de weg tot over een spoorviaduct. Hierna gaat u direct rechtsaf, de Sumatralaan op. Aan uw linkerhand ligt het Mediapark.

Vanuit richting Amsterdam

A1 richting Amersfoort. U neemt de afslag Hilversum/Laren en volgt de borden Hilversum (U rijdt nu op de Hilversumseweg die overgaat in de Larenseweg). U rijdt door tot aan de rotonde, daar gaat u rechtsaf (Johannes Geradtsweg). U volgt de weg tot over een spoorviaduct. Hierna gaat u direct rechtsaf, de Sumatralaan op. Aan uw linkerhand ligt het Mediapark.

Vanuit richting Amersfoort

A1 richting Amsterdam. U neemt de afslag Hilversum/Laren en volgt de borden Hilversum (U rijdt nu op de Hilversumseweg die overgaat in de Larenseweg). U rijdt door tot aan de rotonde, daar gaat u rechtsaf (Johannes Geradtsweg). U volgt de weg tot over een spoorviaduct. Hierna gaat u direct rechtsaf, de Sumatralaan op. Aan uw linkerhand ligt het Mediapark.

Parkeren

Eenmaal op het Mediapark parkeert u de auto op het parkeerdek (Bezoekers Mediapark), van waaruit u uitgang 3 neemt en linksaf naar de hoofdingang van Studio21 loopt.

Openbaar vervoer

Uitstappen op treinstation Hilversum Mediapark. U loopt door de traverse en beneden aan de trap ziet u de entree van Studio21.


Studio21 (Media Park), Sumatralaan 45, 1217 WJ Hilversum (navigatie-adres)